Quantcast

Què va ser de les hostesses de l'Telecupón

-

1
El Telecupón és un d'aquells programes que va marcar tota una època televisiva. No és per a me

El Telecupón és un d'aquells programes que va marcar tota una època televisiva. No és per a menys: es va emetre des de 1990 fins a l'any 2011. I en aquest període va passar per Telecinco, que va ser la cadena que va estrenar i va popularitzar el format, i d'aquí a Antena 3 (1998-2005) i després a Quatre, CNN + i la Siete fins a la seva extinció definitiva. No obstant això, l'època que a tots se'ns ha quedat gravada en la memòria va ser la dels primers temps. Encara que al principi el van conduir Silvia Marsó, Andoni Ferreño i fins Belén Rueda, els rostres del format són sens dubte Agustín Bravo (1991-1996) i la grandiosa Carmen Sevilla (1191-1997). Però més enllà dels presentadors, o de les metamorfosis d'un sorteig l'emissió incloïa cada vegada més espais de sortejos i jocs i menys moviment de bombos i boletes, una de les peces essencials, la que ens ocupa avui, eren la hostesses: algú havia de llegir els números. Fins a 1996 van ser sempre dones. Després es van incloure també hostes, en una mostra d'obertura i evolució d'un país que volia mirar alguna cosa més que noies guapes. De moltes d'aquestes noies maques no ens recordem, fins i tot no se sap res. Però a altres els hem pogut seguir el rastre. Makoke: Ara és carn de tertúlia i reality, però l'actual parella de Kiko Matamoros va començar la seva marxa en els combats mediàtiques com hostessa del 'Telecupón'. Des de llavors ha passat per Miss Espanya, i després ha fet carrera en televisió en 'Crónicas Marcianas', 'Sálvame' o 'Enemics Íntims'. Ara està a punt de donar-se el sí vull amb la seva actual parella. ¿Somiava arribar tan lluny quan sostenia la boleta amb aquest somriure sempiterna?

Atrás