Quantcast

Famosos que han estat a punt de perdre casa

-

1
Merche Merche està travessant un dels seus pitjors moments personals, per culpa de la seva dram

Merche Merche està travessant un dels seus pitjors moments personals, per culpa de la seva dramàtica situació financera. I és que, segons la revista Diez Minutos, Hisenda li reclama més d'un milió d'euros, després d'haver estat enganyada i traïda per gent que li assessorava i en la qual tenia una confiança absoluta. El malson de la cantant gaditana va començar al mes d'octubre, i des de llavors ja ha fet front al pagament de 400.000 euros. No obstant això, com no era ella mateixa qui manejava els seus contractes i els seus assumptes fiscals, el seu deute s'ha fet gran pels interessos de demora, en no haver-li fet front a temps. D'aquesta manera, Merche estaria a punt de perdre la seva casa i també la de la seva mare, totes dues en concurs de creditors.

Atrás