Quantcast

Estefanía Luyk substitueix a Maria de la Muntanya en 'MASTERCHEF Celebrity'

María de la Muntanya no participarà a 'MASTERCHEF Celebrity' , tal com s'havia anunciat. Abans de penjar-se el davantal i poder veure les seves habilitats als fogons, la cantant ha decidit 'baixar-se' del projecte i seguir amb la seva habitual ronda de cobles i visites a la televisió pública andalusa.

'Vanitatis' avança que Televisió Espanyola ja té recanvi per a aquesta inesperada absència. Es tracta d ' Estefanía Luyk , filla de l'exjugador del Reial Madrid de bàsquet, Clifford Luyk, i de la que va ser Miss Espanya 1966, Paquita Torres.

La model és una cara coneguda per als espectadors del programa que presenta Eva González, ja que ha aparegut en el 'talent' culinari per provar alguns dels plats dels concursants d'anteriors edicions. < / strong>

Ara, Estefania veurà com canvien les tornes i serà ella la que hauran de convèncer amb les seves creacions a la cuina al paladar del jurat.

Amb l'arribada de la maniquí substituint a Maria de la Muntanya, 'MASTERCHEF Celebrity' suma una cara més que se suma a les ja conegudes de Fonsi Nieto, Manuel Díaz 'El Cordobés' o Cayetana Guillén Cuervo, entre altres.