Quantcast

Difonen imatges dels terroristes d'Istanbul

La policia turca va detenir aquest dijous a 20 persones vinculades amb el atemptat d'Istanbul , i els investigadors van confirmar que els tres terroristes que es van immolar a l'aeroport eren un rus, un uzbek i 1 kirguís.

El Govern de Turquia apunta que "els documents trobats confirmen que l'atemptat ha estat realitzat pel Daesh" , i busquen a més possibles responsables.

La premsa turca ha difós imatges dels tres atacants, captada per les càmeres de seguretat. Van arribar al voltant de a les nou menys quart de la nit al aeroport de Atartuk en un taxi i, segons els investigadors, abans d'activar les càrregues explosives van treure fusells de les seves maletes i sense haver passat cap control van començar a disparar.

Els tres terroristes van arribar a Turquia el passat 25 de maig i estaven instal·lats des de llavors en un barri de majoria àrab.