Quantcast

Tallaran de l'11 al 15 de gener l'accés a Castellciutat des de la Seu per instal·lar la fibra òptica

Andorra la Vella.- Entre el dilluns 11 i el divendres15 de gener quedarà tallat el trànsit de vehicles l'accés al poble de Castellciutat des del camí de la Seu d'Urgell, a causa de les obres d'instal·lació de fibra òptica. Concretament no es podrà circular amb vehicle des de la plaça de l'Arbre fins al camí de l'escola de Castellciutat. Durant els dies que durin aquestes obres, es podrà entrar i sortir de Castellciutat des dels accessos que hi ha a la carretera N-260, al seu pas pel municipi alturgellenc. Des de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell es demana disculpes als veïns i veïnes de Castellciutat per les possible molèsties que puguin ocasionar aquestes obres però destaquen que representaran una gran millora per a l'ús de les noves tecnologies per a tots els ciutadans.