Quantcast

AM.- Una quarantena de comerciants del Pas participen a la 'Braderie' amb l'objectiu d'omplir els carrers de turistes

El Pas de la Casa celebra des d'aquest divendres fins diumenge a la tarda la sisena edició de la 'Braderie', un mercat d'oportunitats on els comerços treuen al carrer productes amb importants descomptes, de temporades anteriors però també actuals. El president de la Iniciativa Publicitària (Inpub), impulsora de l'esdeveniment, s'ha mostrat satisfet amb la implicació dels comerços del Pas durant aquests tres dies. Participen una quarantena d'establiments, i en paral·lel, s'han organitzat animacions al carrer, espectacles infantils, concerts i inflables per tal de portar el màxim de turistes i de compradors també del país pels carrers del Pas de la Casa.

Carrié s'ha volgut mostrar prudent sobre les expectatives de venda que tenen per aquesta 'Braderie', tot i que confia que sigui el punt d'inflexió per començar a remuntar després de «dos mesos complicats» degut a les vagues a França. Així mateix, el president d'Inpub ha afegit que treballen amb els 150 afiliats a l'associació per seguir generant activitat al Pas de la Casa, amb l'objectiu de poder fer activitats «un cop al mes» que puguin portar més turistes al Pas.

Durant la jornada matinal de la 'Braderie', Carrié ha estat acompanyat de part de l'equip comunal encampadà, que ha volgut mostrar el seu suport a aquest esdeveniment comercial, el qual ja està «molt consolidat» i «té la implicació de tot el sector comercial del Pas», tal com ha destacat el cònsol major de la parròquia, Jordi Torres. El cònsol ha destacat que aquesta vegada la 'Braderie' ha coincidit amb el final de la festa major del Pas de la Casa, de manera que hi ha més activitats d'animació. De fet, la voluntat és «anar millorant el producte i el nombre d'activitats» per augmentar-ne també l'afluència.

Finalment, i tal com es va informar també aquest dijous al Consell de Comú, ja està en marxa la línia d'inversió al Pas de la Casa amb l'objectiu de «millorar la seva imatge i fer pujar la qualitat dels nostres turistes». Una nova escola bressol o la millora del paisatge urbà són alguns dels aspectes que ja estan definits. Torres ha assegurat que el Pas «és un poble molt actiu amb un volum comercial al nivell d'Andorra i Escaldes». El que cal fer a partir d'ara «és intentar millorar la imatge dels aparadors i dels carrers», i fer-ho «el més aviat possible».