Quantcast

Dani Alves, a la llista de morosos d'Hisenda

Després de la primera llista de morosos publicada al mes de desembre involucrés Dani Pedrosa, Victorio i Lucchino o l'expresident del Reial Madrid, Lorenzo Sanz, entre d'altres, el diari 'El Confidencial' ha revelat nous noms que no han saldat els seus deutes amb l'Agència Tributària.

Un dels noms més sorprenents d'aquesta nova filtració és el de Dani Alves, exjugador del FC Barcelona i flamant fitxatge de la Juventus . Segons aquesta informació, el lateral brasiler tenia una deute superior a un milió d'euros el 31 de desembre passat del 2015.

En aquesta segona llista, dels quals molts noms estan per desvetllar, podrien no estar molts d'aquests primers afectats i que apareguin diversos nous, a més de clubs o fins i tot altres jugadors de diferents disciplines esportives.

Abans de la publicació d'aquest llistat de morosos, els deutors afectats van rebre una notificació d'Hisenda per realitzar diferents al·legacions en un termini no superior a deu dies. En cas de no fer-ho, l'Agència Tributària publica el nom dels afectats.