Quantcast

Enxampen a Esperanza Aguirre parlant per telèfon per terra en el Ple de Madrid

Les xarxes socials han esclatat quan el compte de Guanyem Madrid ha compartit a Twitter una imatge d'Esperanza Aguirre al terra del Ple de l'Ajuntament parlant per telèfon d'amagat i sense que ningú se n'adonés. La plataforma ciutadana ha caçat a la regidora del PP, que no ha dubtat a publicar aquest irònic missatge. "A la gran defensora del 'thatcherisme', el que li apassiona és jugar a fet i amagar anglès ".

Després de moltes especulacions, 'Ecoteuve' ha aclarit que l'expresidenta de la Comunitat de Madrid estava en directe al programa 'És el matí de Federico', que presenta Jiménez Losantos a 'Esradio', on analitzava els resultats electorals i altres qüestions d'actualitat com el 'brexit'.

En els àudios del programa es pot apreciar com en tot moment Aguirre manté un to molt baix i fins i tot s'acomiada xiuxiuejant al·legant que està "en el ple de l'Ajuntament".

Els mems, com és normal, s'han succeït en les últimes hores …

Charlie 5, Charlie 5, aquí Esperanza Aguirre. Envieu reforços, ràpid !! pic.twitter.com/YHcqdRBzKX

& mdash; robotronk (@ robotronk1) 28 juny 2016

Charlie 5, Charlie 5, aquí Esperanza Aguirre. Envieu reforços, ràpid !! pic.twitter.com/YHcqdRBzKX

& mdash; robotronk (@ robotronk1) 28 juny 2016