Quantcast

La Guàrdia Civil deté a vuit persones en un nou cop a la màfia russa a Tarragona

Des de primera hora del matí, la Guàrdia Civil ha desenvolupat una operació contra un grup de ciutadans russos acusats de blanquejar diners per dues organitzacions criminals, les més importants del seu país: la Taganskaya i la Tambovskaia-Malyshevskaya .

Les dues porten gairebé una dècada en el punt de mira de la Fiscalia Anticorrupció i les Forces i Cossos de Seguretat d'Espanya. Aquesta operació s'ha desenvolupant en diverses localitats de la província de Tarragona.

L'objectiu era desmantellar aquesta xarxa que rentava diners procedents de activitats mafioses a través de la compra massiva d'immobles i d'un altre tipus d'operacions financeres.

l'operació ha sorprès els veïns més matiners, alarmats per l'estrèpit que es va sentir quan els agents van forçar la porta i els posteriors crits.

de moment són vuit els individus detinguts i està prevista gairebé una vintena de nous registres a Salou, Cambrils i Reus. A més, s'espera embargar prop de 200 immobles i un centenar de productes bancaris.