Quantcast

Illa Carlemany celebra el setè aniversari amb exposicions i 25.000 euros en premis

El centre comercial illa Carlemany celebra el setè aniversari el diumenge 17 de juliol. Enguany la celebració és especial ja que des del centre recorden que set és el nombre de parròquies que té Andorra. A més, l'aniversari coincideix amb l'arribada del Tour de França i, per a celebrar-ho, s'ha organitzat durant la primera quinzena de juliol un seguit d'exposicions i promocions.

D'una banda, pel que fa les promocions, des de l'1 fins al 17 de juliol per cada 20 euros de compra en un mateix tiquet o consumició al centre comercial, el client rebrà un rasca amb vals de descompte de 0,50 cèntims, un euro, cinc euros i deu euros. En total, està previst entregar fins a 70.000 rasques, que suposen 25.000 euros en premis. Aquests descomptes es podran acumular i es podran gastar fins al 31 de juliol inclòs en tots els establiments del centre comercial, exceptuant els tiquets d'aparcament.

A més, l'arribada del Tour de França incidirà en l'aniversari i per això des de l'1 i fins al 17 de juliol s'exposaran set bicis antigues a la planta baixa. Aquesta iniciativa es durà a terme amb la col·laboració de l'Associació de Vehicles Antics d'Andorra.

Seguint amb les exposicions, a la planta 0, des del 8 fins al 17 de juliol s'ubicarà una mostra de les set parròquies amb informació del que s'hi pot trobar i quines activitats s'hi poden dur a terme.

Per cloure la celebració, l'Esbart Sant Anna d'Escaldes-Engordany farà una actuació el mateix dia de l'aniversari, 17 de juliol, a les 12 hores.