Quantcast

Una núvia alletant el seu nadó en l'altar arrasa a Facebook

Christina Torino-Benton , una jove canadenca natural de Mont-real, a aconseguit que una foto en què apareix alletant el seu nadó es viralice a les xarxes socials. La dona de 30 anys es trobava en meitat de les seves noces quan en ple altar va donar el pit a la seva filla.

La petita Gemma, de sis mesos, estava de mal humor, ja que no s'havia fet la migdiada, pel que la seva mare va optar per calmar-la donant-li de menjar. "Sabia que era l'única solució per calmar-la" , reconeix Christina en declaracions al Daily Mail .

La núvia va ser l'encarregada de publicar la foto en un grup de suport a la lactància materna a Facebook amb el següent missatge: "Aquest moment en què t'estàs casant i el teu bebè té gana. Em sento molt orgullosa de mi mateixa. lluitant per una bona causa ".

A partir d'aquest moment, la recentment casada va començar a rebre multitud de missatges positius i en suport de la lactància materna.