Quantcast

Espanya diu adéu a l'Eurocopa després de perdre contra Itàlia (2-0)

Espanya diu adéu a l'Eurocopa i amb això posa fi a l'hegemonia espanyola a Europa després d'aconseguir les dues anteriors edicions. El somni de la tercera Eurocopa consecutiva finalitza davant la mateixa selecció amb la qual es va aconseguir el passi de quarts el 2008, i també se li va guanyar a la final de 2012 amb un 4-1 al marcador final, Itàlia.

Els italians arribaven amb moltes ganes a aquesta trobada que s'ha disputat a París, ja que no havien aconseguit guanyar Espanya en cap dels últims tres enfrontaments oficials. Chiellini a la primera part va obrir la llauna després de marcar un gol amb el genoll, i ja en el temps de descompte, els italians van sentenciar en un contraatac en què va acabar marcant Pelle. El partit va acabar amb el resultat de 2-0.

La selecció espanyola va donar una molt mala imatge a la primera part , en la qual Itàlia es venia cada vegada més amunt i arribaven a la porteria de David de Gea cop i un altre. A la segona part Espanya va ser de menys a més, l'equip va ser sostingut pel porter del Manchester United que va realitzar grans parades durant la trobada, i amb l'entrada d'homes d'atac com Lucas Vázquez, Aduriz i Pedro en els minuts finals, va buscar el gol de l'empat que no acabaria arribant. El segon gol d'Itàlia va arribar poc després dels millors minuts dels espanyols en el partit.

Itàlia s'enfrontarà dissabte que ve a Alemanya en els quarts de final, el que serà sens dubte, un partit bonic per als amants del futbol. D'altra banda, els espanyols tornen a casa amb la sensació que no s'han fet del tot bé les coses , pel que cal reflexionar i començar a mirar per un futur millor, una nova etapa. Probablement després del fracàs al Mundial de fa dos anys i en aquesta Eurocopa, el Salamantino Vicente del Bosque posi punt i final a aquesta etapa en què es va amb el palmarès d'un Mundial i una Eurocopa entre el 2009 i el 2016. < / p>