Quantcast

Chabelita i Alejandro Albalá podrien haver-se casat a Mèxic

Segons informa Kiko Hernández, la filla d'Isabel Pantoja, Chabelita, ja s'ha casat amb Alejandro Albalá . Es venia parlant molt les darreres setmanes sobre la possible casament, però ningú esperava que ja fossin marit i dona. Després de la reconciliació, sembla ser que tots dos estan amb la il·lusió que aquest sigui l'amor definitiu.

Kiko Hernández comenta que la parella està passant uns dies a Mèxic , amb el motiu de les vacances d'estiu, i aquí han oficialitzat la seva unió matrimonial. Les noces s'hauria dut a terme a Cancún, però ningú hauria estat convidat a aquest esdeveniment.

Es desconeix si el casament ha estat de forma legal o tot s'ha realitzat algun ritu típic de la zona en la qual es troben. De moment els dos segueixen per Centreamèrica gaudint d'uns dies d'intimitat, però dimecres que ve la filla d'Isabel Pantoja ens podria treure de dubtes i informar-nos que hi ha realment mitjançant una publicació.