Quantcast

Bimba Bosé explica que mai s'ha curat del càncer de mama

Abans els rumors de recaiguda del seu càncer de mama, Bimba Bosé ha declarat a la revista 'Hola' que mai s'ha curat del càncer . La cantant, DJ, dissenyadora i model està gaudint d'uns dies de descans a Sotogrande, cosa que ha estat interpretat com una recaiguda.

La neboda de Miguel Bosé es va sotmetre a l'abril de 2014 a una mastectomia del pit esquerre i des de llavors s'ha estat sotmetent a un tractament mèdic.

Bimba s'ha mostrat sorprès davant aquestes informacions, pel que no ha dubtat a aclarir que " estic estupenda, em trobo molt bé " . Sobre el tractament, Bosé assegura que "fa dos anys sotmetent-a proves ".

"Des que em van dir que em van diagnosticar prefereixo prendre-m'ho bé. Diuen que l'èxit de que algú es curi té a veure amb això, amb que algú vegi el futur i no el passat ", explica.

sobretot, Bimba sosté que cal normalitzar la malaltia i fer-la visible a ulls de tots aquells que la vulguin veure. Per això, la model es va convertir en portada de la revista Vein Magazine, on va mostrar la cicatriu que travessa tot el seu pit.