Quantcast

Una dona troba la seva mare en una foto de la infància del seu marit

Mentre la jove asiàtica Lu Yiquin trobava una ullada a les fotografies de la infància del seu marit i es va emportar una gran i sorprenent sorpresa. En una de les fotos en què el seu marit apareixia davant de la gegant muntanya Ling a Wuxi, es va adonar que la dona que es podia veure al fons de la imatge amb un cridaner abric vermell era … la seva mare!

Feia 15 anys el seu marit actual i la seva mare havien coincidit en el mateix punt, mentre tots dos es treien una foto. De fet, la dona va trobar la foto que guardava la seva mare en aquesta muntanya Buda, i es pot confirmar que, efectivament, és la mateixa.

Aquesta curiosa casualitat ha cridat l'atenció tant dins de la família implicada, com en els mitjans de comunicació, ja que la notícia ha arribat per països de tot el planeta.