Quantcast

Ava Clarke, la nena albina que triomfa al món de la moda

Ava Clarke és una nena de només 8 anys d'edat que s'ha fet famosa a les xarxes socials. Tot i ser filla de pare i mare de raça africana, la nena és albina. El seu to de pell i el seu pèl destaca per ser molt clar, i els seus trets són molt cridaners. El fet de ser albina es barreja amb els seus trets afroamericans, pel que ha cridat l'atenció tant a les xarxes socials, com en les marques de roba, que es barallen per tenir a Ava en les seves campanyes publicitàries .

La seva jove edat no ha estat obstacle per aconseguir convertir-se en una model que destaca per la seva dolçor i per la seva bellesa. La menor fa la seva vida normal, com qualsevol altra nena, però en el seu moment els metges van comunicar als seus pares que la nena es quedaria cega amb el pas dels anys. De moment segueix amb la vista en bones condicions, però si de realitzar diàriament una cura especial en els seus verds ulls, ja que no pot tenir contacte directe amb la llum natural , i ha d'usar ulleres. També se'ls va comunicar als pares en el seu moment que hi havia un risc que la nena patís càncer de pell.

Tot i el trastorn genètic que impedeix la pigmentació de la seva pell, la nena és una veterana davant de les càmeres. Un gran nombre de revistes importants han treballat ja amb ella . També ha estat fotografiada per alguns dels més importants i reconeguts fotògrafs del món.