Quantcast

Un president de taula demostra que va poder alterar els vots en l'escrutini

Després de les eleccions generals arriben les anècdotes de la jornada. L'última és la carta viral d'un president de taula. Christian Avilés va presidir una taula en un col·legi de Barcelona i tal com assenyala "encara estic al·lucinant" .

La seva publicació, en què relata la seva experiència en la jornada electoral, ha revolucionat les xarxes socials i ha estat compartida per més de 30.000 persones. En ella, Avilés confessa les irregularitats que es cometen durant el recompte de vots i la jornada, en general.

Aquesta és la carta íntegra publicada a la seva compte de Facebook :

"ho sento, és llarg, però si no ho dic rebento.

fa una estona que he arribat a casa després de ser president d'una mesa electoral a Barcelona i encara estic al·lucinant. a part de diverses irregularitats que no detallaré per no allargar-me, però que demostren les enormes falles del sistema, he al·lucinat amb un munt de coses. Primer: després del recompte, faltaven un parell de vots que no apareixien. la responsable de la junta electoral insistia que "això és normal, mai quadra". Jo li he dit que havia de quadrar, al que diu, " és igual, en aquest cas els vots que no es trobin es posen en blanc i ja està ". Després s'ha unit a la festa el Apoderat del PP, que insitía a declarar els vots que faltaven com a vots en blanc," anem, el que es fa sempre ". Jo els he dit que no, que a més," com ho vaig a quadrar després "i aquí ha vingut la meva primera sorpresa, em diuen" què quadrar ?, si ara quan ferms l'acta tots aquests vots van a les escombraries "i dic" com? No els he de portar al jutjat escortat per la policia? "I em diuen," clar que no, tu als jutjats portes només les actes amb els resultats finals "És a dir, penseu en un poble o ciutat petita d'aquestes de la Espanya profunda on tothom es coneix, s'ajunten els tres de la taula i emplenen el que els surt dels ous perquè no cal lliurar després els vots per demostrar res. de fet, si hagués volgut, jo mateix hauria alterat els resultats, ja que en moltes estones del dia hem estat sols en la taula dues persones.

Després ve la conya del vot per correu: a primera hora et lliuren un feix de sobres amb els vots per correu, però a l'hora de la veritat, el control és mínim, per no dir en algun moment nul. Qui em diu que en un d'aquests pobles de l'Espanya profunda no agafen tots els sobres de correu i els canvien per uns altres. Estan tot el dia a sobre de la taula i ningú els custòdia.

i per acabar, la conya de l'escrutini del Senat … Deixant de banda que la meitat de la gent no sabia què havia de votar, ni qui eren els que es presentaven, ni per a què serveix això (especialment la gent gran, que preguntaven on havien de posar la X, com si fos un formulari d'Hisenda) … Deixant de banda tot això, l'escrutini és insultantment ridícul: ¿us en recordeu de quan elegíais delegat de classe a l'escola? S'anaven posant noms i es va marcava una X cada vegada que a algú se li votava. Després es sumaven les X i llestos. Doncs així però amb una llista de més més de mil X. A més, com es poden marcar "fins a 3 caselles", hi ha qui només marca una o dues, de manera que el nombre final de vots no té perquè coincidir amb el nombre total de votants. Aquí és quan he dit "bé, suposo que ara si que guardarem les paperetes amb les X, és l'única manera de demostrar que això que poso en l'acta és cert". Doncs bé, de nou m'he quedat a quadres: les paperetes del senat també van totes a les escombraries. Bàsicament he estat poninendo "x" durant una hora i explicant-després i NINGÚ HA COMPROVAT que estigués bé, entre altres coses, perquè m'han dit que això mai es comprova perquè seria impossible. És a dir, que si hagués volgut m'hagués inventat els resultats del Senat i no hagués passat res !! Finalment, he agafat les actes, les he ficat en un sobre i me les he portat jo mateix als jutjats en moto. Total, en els sobres no hi ha cap papereta per comprovar que el que posa en elles és cert …

Vaja, que suposo que ara entendreu millor perquè guanya les eleccions un partit corrupte i per què no volen fer que el vot sigui electrònic (seria molt més barat, sí, però massa fiable).