Quantcast

Els Pallars, 27 de juny 2016: 3000 PERSONES GAUDEIXEN DEL 25è DANSÀNEU

Aquest diumenge va tancar la vint-i-cinquena edició del Dansàneu que, durant 6 dies, ha omplert les Valls d’Àneu de música i dansa tradicional però també amb tocs trencadors. El nou format en marxa des de l’any passat de Mercat festiu de les Cultures del Pirineu ha aportat dinamisme, transversalitat i sobretot l’arribada de nous públics al certamen. Enguany l’aposta per l’exhibició d’espectacles i la producció com a complement a la formació en música i dansa ha estat clau per fer arribar el Dansàneu a tots els racons de les valls.

Des del Consell cultural de les Valls d’Àneu, organitzador del festival, es remarca que compleix de llarg els seus objectius que, entre altres, en destaca evidenciar que la cultura i la natura són els grans motors de seducció del territori.
S’ha calculat que durant els sis dies de festival Dansàneu hi ha participat més de 3000 persones que han pogut gaudir d’una trentena d’espectacles i activitats culturals de gran qualitat que han servit de finestra des d’on s’ha difós tota la riquesa natural, patrimonial i cultural de les Valls d’Àneu.