Quantcast

La Cerdanya, 27 de juny 2016: UNA VINTENA DE PROPOSTES, A LA SETMANA CULTURAL

La Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà, que se celebra de l’1 a l’10 de juliol, ofereix enguany fins a 22 propostes culturals i lúdiques. Durant la presentació del programa d’aquesta 21a edició, l’àrea de Cultura de l’ajuntament de la capital ceretana ha destacat la gran varietat d’activitats d’enguany, entre les quals hi ha fires, mercats, teatre, música i presentacions de llibres.

La Setmana Cultural del Roser, que s’allarga fins a 10 dies, arrencarà divendres amb la representació de l’obra Sister Act, a càrrec de l’Associació Cerdanya Musical. Altres propostes d’aquesta setmana són la desena edició de la Fira Multicultural, la 18a edició de la Trobada de Poesia Catalana, el concert inaugural del FeMAP o la retransmissió de l’òpera La Bohème dins del programa Liceu a la Fresca.

Durant el sopar cloenda ‘Nit de la Cultura’, que tindrà lloc el 9 de juliol, es lliurarà el premi Roser d’Or a l’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer), que enguany compleix la majoria d’edat.

La Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà donarà pas a un seguit de propostes culturals, educatives i festives, com la Universitat d’Estiu, la Festa Major i la segona edició del Festival transfronterer d’Arts Escèniques.

Parlen al vídeo: XAVIER PIGUILLEM, REGIDOR CULTURA PUIGCERDÀ – ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ