Quantcast

26L: Felisuco i Diego Cañamero, noves cares al Congrés dels Diputats

Entre les novetats que ens deixen les eleccions del 26J ia l'espera al fet que es comencin a teixir els pactes, destaquen els nous rostres al Congrés. Una de les incorporacions més comentades ha estat la de l'humorista Felisuco , que obté escó amb Ciutadans per Cantàbria.

Estrena també l'acta de Diputat al sindicalista del SAT Diego Cañamero , conegut pel robatori d'aliments d'un supermercat a 2012 per a un menjador social, que encapçalava la llista de Units Podem per Jaén. No ha fet efecte, però, el trasllat del fòrum Julio Rodriguez , exdirigent del JEMAD, com a cap de llista a Almeria. El general es va quedar fos el 20D per Saragossa i ara ha perdut l'escó que Podem obtenir al desembre a Almeria.

En el cas del PSOE, es recupera l'escó d'Eduardo Madina en millorar el partit els seus resultats a la capital, on passa de sis a set escons. També estrenarà la magistrada Margarita Robles, incorporada com a número dos per Madrid per a aquestes eleccions de juny.

L'increment d'escons del PP també ha aconseguit incorporar nous cares conegudes, entre ells el de Marimar Blanco , germana de la víctima d'ETA Miguel Ángel Blanco i expresidenta de la Fundació de Víctimes del Terrorisme. Ocupava el número 14 de la llista per Madrid.