Quantcast

Els gossos més 'cool' dels famosos espanyols

-

1
Són gairebé igual o més famosos que els seus amos i han protagonitzat moments memorables. Aquests g

Són gairebé igual o més famosos que els seus amos i han protagonitzat moments memorables. Aquests gossos triomfen a Instagram i els volen com a fills. Els famosos que es decanten pels gossos pugen enamorats seves fotos contínuament, els adoren i els inclouen en les seves vides. Encara que no tots són coneguts per a públic espanyol, altres passen més desapercebuts, però donen una companyia enorme a qui els cuiden. Mariano Rajoy No és molt donat a parlar del seu gos i mai ha entrat en campanya, però no va passar desapercebut quan Ana Rosa va gravar un programa entrevistant en les passades eleccions generals del 20D. Es diu Ric i no té res a veure amb els que va tenir en el seu dia José María Aznar, que van mossegar a Álvarez Cascos en alguna ocasió, i és súper afectuós amb tot el que va a visitar al president . «Jo crec que li agrada la gent» , li va dir a la periodista sobre aquest animal que viu tranquil·lament i feliç pels jardins de la Moncloa. Al gos l'hi va regalar un veí seu que es mudava i ja no podia fer-se càrrec d'ell i un cop el va definir com un «animal ple d'alegria i de bondat» .

Atrás