Quantcast

El protector solar per a cada tipus de pell

-

1
Ens ho diu l'experiència: hi ha gent que amb només passejar-se en màniga curta un matí llueix

Ens ho diu l'experiència: hi ha gent que amb només passejar-se en màniga curta un matí llueix ja un bronzejat envejable, mentre que altres poden tombar com llangardaixos al sol durant hores i portar-tan sols una insolació de campionat. I és que, a l'hora de bronzejar, el que més ens condiciona és el nostre tipus de pell. Poc importen les hores que invertim o les cremes que emprem respecte a això … És l'anomenat fototip de la pell, la seva capacitat per assimilar la radiació solar. Conèixer el fototip és també important per saber quina és la protecció que hauríem d'utilitzar. I és que no totes les pells es cremen amb la mateixa facilitat, i tots sabem de les desastroses conseqüències que té el cremar-se, entre elles l'envelliment prematur o el acréixer les nostres possibilitats de desenvolupar un càncer. Saps quin és el teu fototip de pell i com identificar-lo? Fototipo de pell I: Celta Les pells d'aquest tipus són extraordinàriament blanques i sovint presenten pigues. És pròpia de persones pèl-roges i amb els ulls clars. Els seus pells amb prou feines es bronzegen, de manera que si passen molt de temps al sol l'única cosa que aconseguiran és cremar-se. Fins i tot poden patir reaccions al·lèrgiques. De fet, si és el cas es recomana emprar una protecció solar total. O almenys 80.

Atrás