Quantcast

Actors adolescents en els 90 que van passar a l'anonimat

-

1
Sofia Nieto a Sofia Nieto tots la coneixem per donar vida a la Natàlia, la filla adolescent i r

Sofia Nieto a Sofia Nieto tots la coneixem per donar vida a la Natàlia, la filla adolescent i rebel de Joan Costa a 'Aquí no hi ha qui visqui', sèrie en la qual vam poder veure-la en gairebé tots els capítols. Després també va tenir un pas molt més fugaç per 'La que se avecina', interpretant a la maldestre i tímida Sandra. No obstant això , en la vida real, Sofia Nieto, poc té a veure amb els seus personatges de ficció. Actualment està retirada de la interpretació. La madrilenya es va llicenciar en Matemàtiques, ia més ho va fer amb un premi extraordinari per la seva excel·lent expedient. Actualment és professora a la Universitat Autònoma.

Atrás