Quantcast

El Pas de la Casa es bolca amb la 'Braderie'

Pràcticament la totalitat dels comerços exposaran productes amb paradetes al carrer des del divendres 1 de juliol al diumenge 3 de juliol, amb motiu de la 'Braderie', que aquest any se celebra per sisena vegada. Per amenitzar la festa s'han preparat un seguit d'espectacles itinerants pels carrers des de les 12 fins a les 17.30 hores. A més, també hi haurà pallassos actuant i parcs inflables per als menuts i exhibicions del món del motor.

Durant l'esdeveniment, i per tal de facilitar el bon funcionament de l'acte, es tancarà l'accés rodat a diversos carrers del Pas de la Casa. Així, es convertiran en espais per a vianants els carrers Abelletes, Comtes de Foix, Pariatges, Pere d'Urg, Major i l'avinguda d'Encamp. A més, també es tancarà parcialment el carrer Catalunya (fins a l'alçada del carrer Estret) i el carrer Sant Jordi (amb entrada a l'aparcament Coprínceps).