Quantcast

Eleccions generals 26-J: Pedro Sánchez responsabilitza Esglésies del gran triomf del PP

Pedro Sánchez sobreviu de nou. Amb tot en contra, tal com va passar en les eleccions del 20-D, el líder dels socialistes ha perdut només cinc escons i ha s Alvado el temut 'sorpasso' que creien factible les enquestes i en Units Podem.

Encara que el PSOE es deixa 160.000 vots respecte als últims c omicios, Sánchez prou feines s'ha mostrat autocrític, carregant tot el pes de la gran victòria del Partit Popular a Pablo Iglesias. "Espero que el senyor Iglesias reflexioni sobre aquests resultats. Va tenir la possibilitat de votar un govern progressista i posar fi al govern de Rajoy, però la intransigència i l'interès personal per sobre de l'interès general ha permès millorar els resultats del PP ", apuntava el secretari general a Ferraz.

el secretari general dels socialistes ha repetit en diverses ocasions que el seu partit és" la primera força d'esquerres "< / strong> i la "força més important del canvi", deixant clar que el missatge cap Units Podem no és precisament d'unió, cosa que sí es deixava veure en el missatge que ha realitzat Pablo Iglesias.

Pedro Sánchez ha assegurat que ha cridat a Mariano Rajoy per "la seva victòria" per donar-li l'enhorabona , en nom del seu partit i per felicitar-se a ell i "a totes les persones que l'han votat ".