Quantcast

Eleccions 2016: La participació cau gairebé set punts respecte al 20-D

Les últimes dades de participació a les eleccions d'aquest 26 jun , oferts a les 18:00, indiquen que s'ha desplomat respecte a les del 20 de desembre.

El Ministeri d'Interior ha confirmat que a aquesta hora la participació era del 51,21%, enfront del 58,22% que s'havia arribat a aquesta mateixa hora fa sis mesos . D'aquesta manera, l'assistència dels espanyols a les urnes s'ha desplomat ni més ni menys que 7 punts.

Estava previst que per a aquestes segones eleccions augmentés l'abstenció. No obstant això, aquesta baixada de la participació crida l'atenció, ja que les primeres dades, oferts a les 14:00, eren gairebé iguals als de l'20-D. A aquesta hora, la participació era del 36,87%, mentre que en els anteriors comicis de 36,91%.