Quantcast

Enxampen a una parella tenint sexe en un taxi a Rússia

Cada vegada és més habitual 'caçar' a parelles tenint sexe en llocs públics i que les imatges es facin virals gràcies a les xarxes socials. Això és precisament el que li ha passat a una parella a Rússia , que va donar curs a la seva passió mentre viatjaven taxi.

En el vídeo que circula per les xarxes socials (i que pot veure aquí ), es pot veure a una noia pràcticament nua sobre de la seva parella, mantenint relacions sexuals , mentre el taxista els condueix al seu destí. Aquesta surrealista escena va ser gravada des d'un altre cotxe en ple embús en un carrer de Moscou.

Però el més increïble de tot és la reacció de la parella quan descobreixen que els han enxampat. Ell treu el seu dit polze per la finestreta. Per la seva banda, ella treu mig cos per la finestreta i es queda asseguda amb les cames per dins del cotxe i els braços recolzats al sostre, amb el