Quantcast

Eleccions 26-J: Les primeres dades de participació, gairebé idèntics als de l'20-D

S'esperava que l'abstenció augmentés en les eleccions generals d'aquest diumenge. No obstant això, els primeres dades de participació apunten que aquesta serà més o menys similar a la del passat 20 de desembre.

Les primeres dades han estat oferts a les 14:00 de la tarda, quan la participació assolia un 36,87% . En els anteriors comicis, a la mateixa hora, la participació se situava en un 36,91%.

Segons les dades ofertes pel Ministeri de l'Interior, les comunitats en què més s'ha incrementat la participació ha estat en Extremadura, Andalusia i Castella i Lleó . Per la seva banda, Catalunya és la comunitat autònoma en què s'ha registrat una major caiguda.

Les comunitats en què a les 14:00 la participació era la més elevada era la Comunitat Valenciana, seguida de La Rioja i de Múrcia.