Quantcast

L'orgia de famosos a l'últim vídeo de Kayne West desferma la polèmica

Kanye West acaba de presentar el videoclip de 'Famous', la seva nova cançó, i ho ha fet envoltat de polèmica en les xarxes socials. El motiu? S'hi poden veure a molts famosos completament nus i compartint llit.

Al centre del llit del vídeo de 'Famous' (que es pot veure aquí) podem veure al propi raper en companyia de la seva dona, Kim Kardashian, també sense res de roba.

Quins altres famosos acompanyen al matrimoni al llit? Taylor Swift, Donald Trump, Chris Brown, Rihanna, Bill Cosby, Amber Rose i George Bush entre d'altres.

Evidentment, cap d'aquests famosos s'ha despullat per al videoclip de Kanye West. Com ho han fet llavors? Segons el portal de música Consequience of Sound, totes les representacions (12 en total), estan fetes amb cera i representarien els instants següents a una orgia.

El polèmic vídeo va ser presentat en un esdeveniment aquest dissabte a Los Angeles. Quan West va ser preguntat sobre la inclusió de polítics com Trump i Bush , ha assegurat que "no és un suport o un rebuig. És un comentari sobre la fama".

La idea de Kanye West per al seu nou vídeo no ha agradat a tothom, i a les xarxes socials es poden llegir crítiques de tota mena. Des gent que desitja que Taylor Swift li denunciï (el raper i la cantant no tenen precisament bona relació), fins a altres que pensen que no es pot caure més baix que ell.