Quantcast

Abusa d'una noia de 13 anys durant mitja hora en ple vol

Txad Cameron Camp, un jove de 26 anys, ha estat detingut després d'abusar d'una adolescent de 13 anys durant al voltant de mitja hora de vol.

Aquest succés ha tingut lloc en un avió d'American Airlines que viatjava de Dallas a Portland. L'agressor tenia el seu seient assignat, però com es tractava d'un vol semi buit, va preferir posar-se al costat de la noia, tot i que les hostesses li van oferir posar-se en un altre seient en el que tingués més espai.

Mitja hora més tard, quan una de les hostesses va tornar a passar per allà oferint begudes, es va adonar que l a mà de Cameron estava a l'entrecuix de la noia, que viatjava sola. Segons publica el diari Oregonian, l'hostessa va veure "una única llàgrima lliscar per la galta de la víctima".

Durant la resta del viatge van aconseguir separar l'agressor de la seva víctima, i després d'aterrar el jove va ser arrestat i acusat de conducta sexual abusiva , segons l'FBI.

"Van ser 30 minuts infernals per a aquesta jove" , ha declarat Brent Goodfellow, l'advocat de l'adolescent. "La va tocar més de 15 vegades i li va llançar els auriculars a la cara quan ella els va rebutjar" , ha relatat.

"Les hostesses van haver de adonar-se que alguna cosa passava quan no va voler canviar-se a un seient buit" , ha assegurat l'advocat. No obstant això, ningú va saber, i la "nena va patir abusos durant 30 minuts" . Per aquest motiu, han decidit demanar a la companyia aèria.