Quantcast

La mare de Mario Biondo explica perquè va publicar una foto del seu fill mort

La mare de Mario Biondo va revolucionar les xarxes socials fa uns dies, després de publicar en el seu perfil de Twitter una imatge del seu fill mort . En la polèmica imatge es veu el cadàver del càmera de televisió tal com va ser trobat per la Policia , a la casa que compartia amb Raquel Sánchez Silva a Madrid .

La família de l'italià mai ha deixat de lluitar per demostrar que va ser assassinat i no es va suïcidar com assegura el forense. No obstant això, molts creuen que Santina Biondo ha superat tots els límits i des que va compartir la foto a Twitter no han parat de ploure-les crítiques.

"La fam de justícia és el que va fer que publiqués la imatge del meu fill " , ha explicat la mare de Biondo al diari El Espanyol.

El que buscava en publicar aquesta dura fotografia era "obrir els ulls a l'opinió pública espanyola perquè a Itàlia ningú li ha donat credibilitat a la pantomima del suïcidi".

Tot i que el forense va assenyalar que Mario Biondo s'havia suïcidat, recentment han sortit a la llum els informes de dos forenses italians que apunten que en la mort del marit de Raquel Sánchez Silva va haver una tercera persona implicada, és a dir, que va ser assassinat.