Quantcast

Víctor Sandoval revela que va intentar suïcidar-se

Després del seu pas per 'Supervivientes' i la seva recent fitxatge per 'MYHYV' com a assessor de l'amor, Víctor Sandoval va passar aquest divendres pel plató de 'Sálvame Deluxe', on sens dubte es va enfrontar a una de les seves entrevistes més complicades.

entre llàgrimes, el periodista va explicar alguns dels episodis més dramàtics de la seva vida, entre ells, el seu intent de suïcidi. "Reconec que he prostituït la meva vida" , ha assegurat.

A més, Sandoval va explicar com seu pas per Hondures li ha canviat la forma de veure les coses. "Sento que he perdut el temps … He perdut tota la meva vida ", va comentar sobre el seu matrimoni amb Nacho Polo. Pel que sembla, ara s'ha adonat que ha reprendre la relació amb la família , amb la qual va perdre el contacte quan va conèixer al seu ex marit als 27 anys

Segons va explicar ell mateix, un dels seus pitjors moments va arribar l'any 2011, va estar a punt de suïcidar-se. " Vaig treure el cap a la finestra perquè acabés el malson que estava vivint, però llavors vaig veure una dona amb el seu carret i vaig tornar a entrar" , ha confessat.

Sandoval no va voler oblidar d'agrair a Kiko Hernández tot el que ha fet per ell quan estava travessant moments difícils. "em deia cada nit simplement per saber com estava. Amb ell em vaig adonar que hi ha gent desinteressada que pensa en el benestar de les persones ", va dir sobre el seu amic.