Quantcast

Lydia Lozano assegura que no presentarà 'Parli amb elles' per una mà negra

Fa unes setmanes, l'anunci que 'Parli amb elles' tornava a Telecinco va agafar a tothom per sorpresa. Segur que la decisió de recuperar el programa ha estat molt meditada, però ara s'està tancant el càsting per triar a les cinc presentadores a marxes forçades.

De moment, Sandra Barneda i Rocío Carrasco són les úniques que repeteixen al capdavant del polèmic programa d'entrevistes. A aquests dos noms s'ha unit recentment el de Mònica Martínez , de 'Adam i Eva', mentre que la resta estan per confirmar.

Alguns dels noms que sonen amb més força per ocupar aquest lloc són el d'Alba Carrill o , el de Carlota Corredera, i el de Lydia Lozano . No obstant això, aquesta última ja s'ha encarregat de desmentir el seu fitxatge pel programa, encara que no per voluntat pròpia sinó per culpa d'una mà negra.

"Aquí treballa una persona que no em suporta i per això no puc ser-hi. Si aquesta persona se'n va de vacances, igual puc anar una nit" , ha assegurat la col·laboradora de 'Sálvame' en declaracions per a Fórmula TV.

Fa anys que Lydia Lozano va tenir algun que altre frec amb Rocío Carrasco als platós de televisió arran de la seva divorci amb Antonio David Flores. ¿Es referia Lozano a això o és un altre el motiu que l'ha deixat sense presentar 'Parli amb elles'?