Quantcast

L'ex mànager de Chris Brown li denúncia per donar-li una pallissa

El cantant Chris Brown torna a ser notícia i no precisament per la seva música, sinó de nou pel seu actitud violenta.

En aquesta ocasió, sembla que la víctima del nord-americà ha estat la seva ex mànager , Mike Guirguis, que assegura que Brown li va donar un pallissa el mes passat. Com a conseqüència dels nombrosos cops que pel que sembla li va donar a la cara i al coll, va haver de ser fins i tot atès a urgències.

"Vam fer tot el que vam poder per resoldre això de manera privada, i així evitar danys a la imatge de Chris Brown" , ha assegurat l'advocada de Mike Guirguis a TMZ.

En la demanda, l'ex mànager de Brown assegura que el cantant no només no es va penedir del seu comportament, sinó que a més va tractar de ridiculitzar-i va presumir davant els seus amics de la pallissa que li havia donat .

L'agredit per Brown és precisament el mànager al qual va contractar en 2012 per intentar netejar la seva imatge després que pegués a la que aleshores era la seva nòvia, la cantant Rihanna . Segons Mike Guirguis, la seva missió també era ajudar al cantant a sortir de les drogues i saldar els seus deutes.