Quantcast

Pepe Rodríguez (MASTERCHEF) respon al col·lectiu LGTB després de la polèmica de l'Orgull Gai

Pepe Rodríguez , membre del jurat de 'MASTERCHEF' i responsable del restaurant El Bohío, ha respost al col·lectiu LGTB després de la tremenda polèmica desfermada quan es va anunciar que ell, juntament amb Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz, a més de la presentadora Eva González, serien els encarregat de donar el pregó de les festes de l'Orgull Gai a Madrid aquest any.

Quan l'Associació d'Empreses i Professionals per a Gais i Lesbianes de Madrid (AEGAL) va anunciar que serien ells els pregoners, no va trigar a deslligar-se la polèmica i fins i tot es va iniciar una recollida de signatures a Change.org perquè es donés marxa enrere, ja que consideraven que el jurat de 'MASTERCHEF' no els representava.

Finalment AEGAL va anunciar que no hi hauria pregó aquest any, i ara Pepe Rodríguez no ha dubtat a contestar a col·lectiu LGTB després tot l'enrenou format.

"Llegeixo tot el que han dit i veig que tenen fins raó perquè diuen que aquestes persones no els representen i porten tota la raó del món, de veritat", ha assegurat el cuiner en declaracions a Vanitatis.

"No m'enfado perquè em sembla lògic. Nosaltres mai ens hem posicionat . Però entén-me, que li preguntin als que ens han proposat, no a nosaltres" < / em>, ha explicat.

A més, Rodríguez s'ha preguntat què hauria passat si quan els van fer la proposta haguessin dit que no. "Doncs també ens criticarien, però bé, és igual".

"Jo no tenia especial interès a fer-ho i tampoc en no fer-ho. Era una cosa que si ho feia, ho feia amb tot l'orgull del món i si no ho faig doncs no ho faig també amb tot l'orgull del món ", ha tancat el jutge de 'MASTERCHEF'.