Quantcast

Froilán troba l'amor en una jove anomenada Marta

Froilán de Marichalar es fa gran. El pròxim 17 de juliol estrenarà la majoria d'edat, i no ho farà sol … I és que, el nét gran del rei emèrit té una relació amb una jove anomenada Marta , segons recullen diversos mitjans com el Correu.

El fill d'Elena de Borbó i Jaime de Marichalar té fama de ser un rebel, i ja ha protagonitzat més d'una polèmica malgrat la seva joventut. Li ajudarà el seu festeig a posar seny?

Per descomptat, sembla que Froilán s'ho està prenent molt seriosament, ja que fins i tot ja l'ha presentat al seu pares. va ser fa uns dies, després d'una corrida de toros a Las Ventas. Després de les presentacions, la jove parella va marxar a sopar abans d'anar-se'n a una coneguda discoteca de Madrid.

L'any passat, durant l'etapa que va passar en un internat de Sigüenza, es va relacionar amb una noia anomenada Carlota de la qual no s'ha tornat a saber res més. No obstant això, Froilán ha tornat molt centrat (i amb tot aprovat) de l'internat de Estats Units en el qual ha estudiat aquest curs, i sembla que també s'estaria prenent de debò la seva relació.