Quantcast

Busquen a Sinéad O'Connor per una trucada alarmant

Les autoritats estan tornant a buscar a la cantant Sinéad O'Connor després que rebessin una trucada d'ella alarmant en què avisava que anava a suïcidar-se. "Estic en un pont de Chicago i vaig a saltar ", va dir cridant als policies irlandesos.

No és la primera vegada que busquen a la cantant amb por que s'hagi tret la vida, encara que no se sap amb certesa si la persona que va trucar era realment ella o no. Fa uns mesos es va sospitar del mateix quan va sortir a fer una passejada en bici i molts van interpretar un missatge de Facebook com de comiat, però finalment la van trobar en bon estat de salut en un hotel.

Els problemes psicològics de O'Connor també es remuntin a 2011, quan la policia va acudir al seu domicili després de publicar diversos missatges suïcides en les seves xarxes socials.