Quantcast

Mor Yumara López, Miss Nicaragua 2014, als 22 anys a causa d'un càncer

Yumara López, Miss Nicaragua 2014, ha mort tràgicament a l'hospital Alejandro Dávila Bolaños de Managua després de ser ingressada d'urgència aquejándose de pèrdua de visió i mareig. < / p>

als 22 anys, la model no ha pogut sobreviure al càncer que li van detectar al començament de 2015. En concret, els metges van determinar que patia un astrocitoma, una mena de tumor cerebral en un nivell molt avançat.

Les xarxes socials s'han commocionat amb la notícia, ja que era molt estimada pel poble nicaragüenc després d'afrontar amb molta il·lusió i alegria el repte de substituir Maria Esther Corts, que va decidir renunciar a la corona , al certamen que es va celebrar el 2014.

tot i el calvari que havia viscut en els últims mesos, Yumara es mostrava optimista davant el seu futur , tot el contrari que els metges que l'havien tractat. "Ha estat una experiència molt difícil, els meus dolors han estat més intensos, però tinc la fe en Déu i tota la credibilitat que em tirarà endavant per lluitar amb la meva malaltia", explicava a 'Univisión'. DEP.