Quantcast

El jurat de MASTERCHEF no donarà el pregó de l'Orgull Gai després de les crítiques del col·lectiu LGTB

Aquest dimecres es va anunciar que els membres del jurat de 'MASTERCHEF' serien els encarregats de donar el pregó de les festes de l'Orgull Gai d'aquest any a Madrid. No obstant això, aquesta notícia no ha estat molt ben acollida pel col·lectiu LGTB , i finalment s'ha fet marxa enrere després de les crítiques.

Així ho ha anunciat l'Associació d'Empreses i Professionals per a Gais i Lesbianes de Madrid (AEGAL) a través d'un comunicat en què asseguren que lamenten "haver ferit tantes sensibilitats" a l'haver triat a Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera , i també la presentadora Eva González , com a encarregats d'obrir les festes de l'Orgull a la capital.

"Hem consensuat i decidit no realitzar l'acte del pregó tal com estava previst i amb els pregoners als que l'hi vam proposar. Continuarem amb la resta de 'Actes d'Homenatge' que estaven programats" diu el comunicat.

A través d'Change.org s'havia sol·licitat a la AEGAL que no fos el jurat de 'MASTERCHEF' qui s'encarregués de donar el pregó de l'Orgull, i en menys de 24 hores s'havien assolit gairebé 2.000 firmes .