Quantcast

Volia vendre un sofà i va publicar per error una foto dels seus pits

Les fotos que tenim al mòbil, depenent de la temàtica que tinguin, ens poden acabar jugant una mala passada algun dia. I si no, que l'hi diguin a una chicha britànica anomenada Jessica O'Brien

Resulta que la jove estava intentant vendre un sofà a través d'Bew Burnley, una empresa per comprar i vendre objectes de segona mà. Segons publica el Daily Mail, en l'anunci va incloure diverses fotos del sofà que pretenia vendre, però se li va colar per error una imatge dels seus pits (que pot veure aquí )

Com era de suposar, l'error d'aquesta jove britànica s'ha acabat convertint en viral, i la seva publicació ha estat molt compartida.

Per descomptat, el mal tràngol que ha passat ha hagut de ser tremend … En una entrada al seu Facebook ha explicat que no era la seva intenció pujar aquesta foto, sinó que s'ha tractat de "un error d'adolescent".

Després de tot l'enrenou … hi haurà aconseguit vendre finalment el sofà?