Quantcast

Un tiroteig en un cinema d'Alemanya deixa desenes de ferits

Un home armat i emmascarat ha entrat en un cinema de la ciutat alemanya de Viernheim (prop de Frankfurt), i ha començat a disparar de manera indiscriminada. Al tiroteig han resultat ferides entre 20 i 50 persones.

Segons recullen els mitjans locals, el Ministeri de l'Interior apunta que el responsable de l'atac ha estat abatut per les forces especials.

El tiroteig s'ha produït en un cinema Kinopolis, en el qual l'autor dels trets s'ha atrinxerat. Segons el diari local Mannheimer Morgen, la policia ha entrat al cinema i ha aconseguit reduir l'atacant.

De moment es desconeix el nombre exacte de ferits, i si són per arma de foc o per la inhalació dels gasos que han emprat els agents durant l'assalt al cinema.

Segons ha publicat el diari Bild, l'agressor cridava l'atenció perquè anava disfressat. Hauria llançat un tret a l'aire abans d'atrinxerar. A més de l'arma, sobre les espatlles portava una cartutxera.

De moment es desconeix tant la seva identitat com els motius de l'atac.