Quantcast

Els millors rituals per Sant Joan

-

1
RITUALS PER A L'AMOREls rituals d'amor són molt comuns durant aquesta nit. Tant si hi creu

RITUALS PER A L'AMOREls rituals d'amor són molt comuns durant aquesta nit. Tant si hi creus com si no, què hi tens a perdre?SOMIAR AMB LA NOSTRA FUTURA PARELLA:1. Amb una espelma: encén una espelma vermella la nit de Sant Joan i bufa-la just abans d'anar a dormir tot pensant en somiar amb la teva futura parella. Qui serà?2. Amb paperets sota el coixí: si tens dubtes entre diversos candidats o candidates, col·loca el nom de cadascun d'ells o elles en un trosset de paper i posa'ls sota el coixí. D'aquesta manera somiaràs amb el millor candidat possible.3. Un trosset de coca sota el llit: si no tens mascotes a casa, pots provar aquest ritual. Col·loca un tall de coca de Sant Joan sota el llit per somiar amb el teu futur marit o muller.

Atrás