Quantcast

Cristina Pedroche posa en biquini i sense Photoshop

Cristina Pedroche ja ha protagonitzat alguna que altra polèmica per culpa del Photoshop. No obstant això, la presentadora ha decidit posar en biquini i de la manera més natural possible en l'últim reportatge fotogràfic que li han fet a la revista Hola, en què no li han fet cap tipus de retoc.

La presentadora de 'Pekín Express' i col·laboradora de 'fent zàping' ha estat criticada en moltes ocasions pel seu aspecte i, sobretot, pel seu pes. No obstant això, per a molts es tracta d'una de les dones més belles del nostre país.

Què és el que opina ella? "Jo no tinc cap complex, em accepto tal com sóc. No crec que sigui la dona perfecta, ni l'ésser humà perfecte, però m'agrada com sóc i crec que això és el que em fa perfecta < / strong> ", ha assenyalat en la revista.

A més, Pedroche deixa clar que al seu marit, el cuiner David Muñoz , li agrada més la seva imatge al natural.

Això sí, assegura que a ella també li encanta sentir-sexy, tot i que pensa que el més important de tot és l'actitud. "M'agrada molt, m'agrada ser femenina, portar escots i uns pantalons ajustat. Encara que també em sento sexy amb sabatilles d'esport i uns pantalons ample. No és qüestió de roba, és qüestió d'actitud" , ha assegurat.

En el nou número de la revista Hola es pot veure a Cristina Pedroche posant amb fins a sis biquinis diferents en les platges de Formentera, com es pot veure en aquest vídeo d'Instagram (< a href = "https://www.instagram.com/p/BG89vH2ABRJ/?taken-by=holacom" class = "nueva_ventana"> clicant aquí )