Quantcast

Èxit al VI Torneig de Pàdel contra el Càncer

El torneig solidari, que va tenir lloc a les instal·lacions de la Masó Sports Club del 16 al 19 de juny, va veure com les jugadores integrants del Vibor-A Team van imposar el seu joc en primera categoria femenina, portant-se el campionat.

Quant a resultats, destacar el triomf de les components del Vibor-A Team en primera categoria femenina. Betlem Montes i Esther Levisier van imposar el seu joc al llarg de les quatre jornades que va durar el Torneig solidari. A la final van superar a Marta Rodríguez i Irene Cavero per 6-4 i 6-1. En primera masculina, el triomf va ser per a Nicolás Delgado i Gonzalo Castell que van doblegar a Antonio Molina i Carlos González per 6-3 i 6-4 . Recordeu que ha estat la primera edició del torneig on hi ha hagut categoria masculina.

Tots els fons recaptats aniran íntegrament a la investigació. " Destinarem tot el recaptat a projectes d'investigació oncològics a través de la Fundació científica de l'Associació Espanyola contra el Càncer, primera entitat privada que més recursos dedica a la investigació a Espanya ", assegura Adriana Delgado, responsable de Premsa de l'AECC de Madrid.

La competició es va desenvolupar a les instal·lacions de la Masó Sports Club del barri madrileny de Mirasierra. El Club, obert recentment, disposa de un total de 15 pistes, totes elles de vidre, vuit cobertes i 7 descobertes. Segons el seu propietari, Antonio Molina, " les portes de la Masó sempre romandran obertes per a la col·laboració en esdeveniments com el Torneig de Pàdel contra el Càncer. Per a nosaltres ha estat una experiència que ens ha marcat sobre manera, ja que ha estat el primer torneig solidari que organitzem al nostre club, portem molt poc temps oberts ".

Per a Betlem Montes, jugadora Vibor-a," participar en esdeveniments solidaris com aquest hauria de ser una obligació per a tots els que estimem l'esport i creiem fermament en la importància d'una petita aportació per arribar a aconseguir grans èxits. la veritat és que els resultats en aquests tornejos són el de menys, clar que t'agrada guanyar, però abans de res et quedes amb l'experiència vital de veure a tanta gent lluitant per vèncer a una de les xacres demolidores del nostre temps ".