Quantcast

El vídeo de campanya del PP que demana el vot a Rivera: "Albert, no dividim forces"

"Si vols lliure mercat, si vols un govern moderat, si vols un gran pacte per l'educació , si vols una aliança contra el terrorisme, si vols un país segur, si vols una Espanya forta a Europa, si vols una Espanya unida però sobretot, si no vols un govern extremista i radical ".

Amb aquest vídeo, el Partit Popular ha emès un vídeo en el qual s'adreça als votants de Ciutadans perquè recapacitin la seva decisió i optin per anar a les urnes i triar l'opció de Mariano Rajoy.

En concret, les imatges del vídeo demanen directament amb una imatge d'Albert Rivera de fons que voti al PP.

Durant tota la campanya, els populars han recordat en diverses ocasions que més de 300.000 vots que van anar a Ciutadans el passat 20D no van servir per obtenir diputats i que abans de llençar el vot, el més correcte és optar pel Partit Popular.