Quantcast

Alba Carrillo, ¿fitxatge de 'Parli amb elles'?

Alba Carrillo ha patit un revés important en la seva vida després de la seva divorci amb Feliciano López. No obstant això, tot l'enrenou provocat per aquesta ruptura li ha obert, de nou, les portes de la televisió. Segons publica la revista 'Hola!', La model s'ha reunit en les últimes hores amb els directius de 'Parli amb elles' , programa que tornarà a Telecinco pròximament, per negociar la seva incorporació.

Aquesta informació es contradiu amb la d'altres mitjans com Europa Press que assegura que al- va Carrillo va visitar Telecinco per gestionar una possible visita a plató de 'Sálvame Deluxe' per parlar de la seva història de desamor amb el tennista.

'Vertele', per la seva banda ', assenyala que la model va rebre la trucada de' Parli amb elles 'abans de tancar el fitxatge de Mónica Martínez. Pel que sembla, la cadena i la productora ( 'La fàbrica de la tele') volien un perfil còmic per al programa , una cosa que ha fet que Eva Hache o Patricia Conde hagin sonat per substituir Yolanda Ramos .

El que si és segur és que l'Alba Carrillo ha fet el càsting per formar part de 'Parli amb elles', segons asseguren tots els mitjans citats anteriorment. Després d'uns dies de descans a les Açores, la model s'ha decidit centrar en el seu futur professional i sembla que podria haver novetats en els propers dies … De moment, tot rumors.