Quantcast

Rajoy, a 'El Hormiguero': "Ni per una majoria absoluta em pujo en un helicòpter"

La primera vegada que anava Mariano Rajoy a ' El Hormiguero ' no podia sortir-se del guió. Pablo Motos li va preguntar primer per les polèmiques que havia de preguntar-li, encara que sense ficar el dit a la nafra, i també per assumptes més distesos i humorístics perquè va dir el president del Govern en funcions que no tenia problema amb això. Això sí, hores abans manar tancar una web satírica del PP a 'El Mundo Today'.

Les paraules de Rajoy s'han convertit en himnes nacionals i el presentador li va recordar la seva famosa frase de l'alcalde i els veïns, de la qual era incapaç de recordar què volia dir. "En qualsevol cas és veritat que són els veïns els que trien l'alcalde. Per si algú té algun dubte, no és l'alcalde el que tria als veïns ", va explicar per aclarir la confusió. "Home, quan parles molt tens més possibilitats d'equivocar-te" , es va defensar el president.

"Quan et sentis sol em dius a mi i cap problema" , li va dir Rajoy a Motos quan estaven parlant sobre la soledat que, de vegades, sentia el president quan prenia decisions. El tuteig i la bona sintonia que tenien entrevistador i entrevistat no va passar desapercebuda, però la veritat és que les formigues li van posar en algun que altre compromís.

"Et pujaries en un helicòpter si així aconseguissis la majoria absoluta" , li van preguntar sabent que des de l'accident que va tenir en 2005 amb Esperanza Aguirre no s'ha tornat a muntar en un. "No. No ho faria. De cap de les maneres. Es pot viure sense muntar en un" , va contestar el president.