Quantcast

La policia creu que la conversa del ministre amb De Alfonso es va gravar amb un mòbil 'hacker'

La policia està investigant la conversa entre el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Daniel de Alfonso, i el ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz , que va ser gravada durant una trobada celebrada entre tots dos i difosa aquest passat dimarts.

Tal com publica el diari El Mundo, les autoritats estan recavando la informació relacionada amb les trobades en què tots dos es van citar al setembre i octubre de 2014 a la seu del Ministeri.

entre les tres possibilitats que estudien les autoritats estan la que un mòbil 'hacker' va ser el que va gravar el diàleg entre tots dos de manera que el mòbil del ministre podria haver estat manipulat, aquesta manipulació podria haver-se fet al telèfon de de Alfonso, o que el dispositiu de gravació estigués instal·lat físicament en algun lloc del despatx del ministre, tot i que aquesta última opció està pràcticament descartada.

De moment, ni Fernández Díaz ni De Alfonso han acudit als tribunals per denunciar que hagin estat gravats i que les seves converses privades s'hagin fet públiques.