Quantcast

Menjars que col·loquen una mica

-

1
No cal menjar-se un pastís d'oreig plena de marihuana per col·locar-se. N'hi ha prou amb

No cal menjar-se un pastís d'oreig plena de marihuana per col·locar-se. N'hi ha prou amb alguns menjars per anar amb una mica de colocó , encara que aquest només dura un parell de segons. Quan vam provar certs aliments, sense adonar-nos el nostre cervell pot arribar a volar una mica i fer veure que estem sota l'efecte de les drogues, segons la quantitat que sigui ingerida. Però, tranquil·litat, que tots aquests aliments poden seguir menjant i cuinant amb normalitat. Cafè No cal desenvolupar massa per què prendre un cafè pot fer que el cap voli una bona estona, i ja no cal dir de si beus més de tres al dia. Aquest líquid ric i meravellós és necessari perquè molta gent deixi 'The Walking Dead' cada matí i és que gràcies a aquesta substància anomenada cafeïna nostre cos i cervell és capaç d'activar-se de sobte. Però, compte, que el consum excessiu de cafè pot provocar problemes d'insomni i hiperactivitat. No només això, sinó també la baixada que dóna passats uns minuts, quan el cos es relaxa i torna a demanar més cafeïna i més sucre.

Atrás