Quantcast

Famoses a les que el seu nuvi va trair amb la seva millor amiga

-

1
Vanesa Romero i María Adánez Les dues actrius han format part de la vida de Alberto Caballero

Vanesa Romero i María Adánez Les dues actrius han format part de la vida de Alberto Caballero . L'any 2000, quan s'emetia 'Aquí no hi ha qui visqui', María Adánez va començar una relació amb el guionista, però cinc anys després l'amor es va acabar i Caballero va començar una relació amb Vanesa Romero, que va passar a formar part de l'elenc de la sèrie. Poc després, Adánez l'abandonava. Durant dos anys, ambdues van tornar a retrobar-se a 'La que se avecina', quan la relació entre el nebot de José Luis Moreno i l'actriu alacantina ja estava trencada. Maria ha reconegut en més d'una ocasió que la seva relació amb tots dos és bona. Per la seva banda, Vanesa està vivint ara el que Maria va viure en el seu moment i és que després de set anys de relació i un matrimoni fallit, el guionista ha incorporat a la sèrie a Miren Ibarguren, la seva actual parella, amb la qual Romero haurà de compartir escenes.

Atrás